Adatkezelési tájékoztató

A honlapon található tartalom Radogna Edit tulajdona, az adatkezelést ő végzi.

AZ ADATKEZELŐ ADATAI
Neve :Radogna Edit EV
Nyilvántartási szám: 38492092
Adószám: 66747233130
Székhely: 3300 Eger, Vallon u. 5. 9/27.
Bankszámlaszám: 10401141-50526765-70671005
Tel.:+36305013257
Email: info{kukac}radognaedit.hu
Tárhelyszolgáltató: webpalace
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-folyamatban

A honlapon bármilyen formában közzétett információk tájékoztató jellegűek. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a honlap tartalmának helytelen értelmezéséből fakadó vélt előnyök elmaradásáért.

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA
Adatkezelő az adatokat kizárólag a szolgáltatásai működtetéséhez, fejlesztéséhez,  kapcsolattartási célból, illetve saját célú statisztika készítéséhez használja fel. Vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld elektronikus levelet, kivéve a Felhasználó által igénybe vett szolgáltatásaihoz kapcsolódó e-maileket, valamint a Felhasználó hozzájárulásával küldött hírleveleket.

Adatkezelő t az  megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során

A KEZELT ADATOK KÖRE
A felhasználó teljes neve és e-mail címe.

Az adatokat a felhasználó adatkezeléshez adott hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk. E hozzájárulás visszavonható emailben az info@radognaedit.hu emailcímre küldve, vagy a minden hírlevél végéhez csatolt linkre kattintva önállóan.

ADATBIZTONSÁG
Adatkezelő minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a Felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.
A személyes adatokhoz szigorúan korlátozott a hozzáférés a jogosulatlan megismerés, a személyes adatok jogosulatlan megváltoztatása, illetve jogosulatlan felhasználása megelőzésére.

Az Adatkezelési Tájékoztató hatálybalépésének ideje:2015.02.01.

Szólj hozzá

Talpmasszázs Eger – Programok Eger

Radogna Edit vagyok, jól-LÉT-teremtő
  • Talpmasszőr a hétköznapokban
  • Rajzmeditáció oktató hétvégeken
  • Vitaminboltos kisasszony online
Egészségükre odafigyelőknek, önmagukért tenni akaróknak segítek személyiségemmel, és természetes eszközeimmel hogy egészségesebb, örömtelibb, ön-azonosabb életet éljenek. 

RAJZMEDITÁCIÓ – KÉPEKBEN

1 3 4 6 7 8 11 12 14

ÜZEMELTETŐ ADATAI

  • Üzemeltető neve: Radogna Edit E.V.
  • Tevékenységek helye: 3300 Eger, Szvorényi u. 23.
  • Székhely: 3300 Eger, Vallon u. 5. 9/27
  • Adószám: 66747233-1-30
  • Adatkezelési nyilvántartási szám:
  • Tárhelyszolgáltató: Mihály Mária Viktória E.V. http://webpalace.hu/ (székhely: 6100 Kiskunfélegyháza Daru u. 3, telefon: +36 30 667 9933, e-mail: info{kukac}webpalace.hu

ÜZEMELTETŐ ELÉRHETŐSÉGEI

  • Email: info{kukac}radognaedit.hu
  • Telefon: +36 30 5013257
  • Talpmasszázs: Csak előre egyeztetett időpontban.
  • Rajzmeditáció: Előre meghirdetett, 5 órás tanfolyamon.

Adatkezelési tájékoztató

Vissza az elejére

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár